Seks ukers urtetrivselsgaranti 🌿

Vi vet at Brønn fungerer, men du trenger ikke å ta vårt ord på det. Siden ting tar litt tid med planter, gir vi deg seks uker til å se med egne øyne hva Brønn kan gjøre for urtene dine 🤝

Hvis du er misfornøyd med effekten på urtene før seks uker etter at du mottok brønnene kan du returnere produktene og få pengene tilbake

 

Om angrerett og urtetrivselsgaranti

Du har uansett lovfestet 14 dagers angrerett som sikrer deg mot et bomkjøp på internett. Vi stiller selvsagt ingen spørsmål hvis du ønsker å benytte angreretten. Urtetrivselsgarantien er en utvidelse av dine rettigheter, men med andre vilkår (som du finner lengre ned på siden).

Er urtetrivselsgaranti og "Åpent kjøp" det samme?

Nei, urtetrivselsgarantien er en garanti for at produktet virker slik vi lover. Det betyr ikke det samme som åpent kjøp i seks uker.

"Åpent kjøp"- som tilbys av mange nettbutikker er ikke forenlig med vår visjon om å bidra til lavere forbruk og utslipp. Derfor går vi mot strømmen og ber deg om å være rimelig sikker på at du ønsker å beholde Brønn før du bestiller. Vi ber også om at du tar endelig stilling til om du vil beholde brønnen(e) innen angrerettfristen på 14 dager. Misforstå ikke. Det er både lov og helt greit å ombestemme seg. Det skjer oss alle, men vi vil bare være tydelige på hva vi tilbyr og hvorfor 😊

Tips! Dersom du er i tvil om Brønn er noe for deg og mangler informasjon er det bare å ta kontakt, komme innom oss i Oslo eller sjekke vår instagramprofil for å se bilder av Brønn hjemme hos andre kunder.

Vilkår for urtetrivselsgarantien:

  • Hvis Brønn ikke fungerer for deg har vi rett på én sjanse til å rette opp mangelen. Du må kontakte oss innen seks uker etter at du mottok Brønn. Vi vil da ta en gjennomgang av bruksanvisningen med deg, slik at vi får ryddet eventuelle misforståelser, mangler eller feil bruk av veien.
  • Hvis vi er i dialog før seks uker har passert, er det tilstrekkelig for at garantien gjelder. Dersom vi avtaler at du vil gjøre et nytt forsøk som strekker seg utover de seks ukene, vil garantien med andre ord fortsatt være gyldig. 
  Tips! Vi anbefaler også at du sjekker vår instruksjonsvideo for å få mest mulig glede ut av brønnen din fra dag 1.
  • Urtetrivselsgarantien gjelder både for brønn med og uten vekstlys.
  • Urtetrivselsgarantien gjelder for følgende urtene av typen: 
  basilikum
  timian
  kruspersille
  bladpersille
  salvie
  oregano
  estragon
  sitronmelisse
  mynte
  peppermynte
  gjøkesyre og
  koriander med forbehold om at vår guide for koriander følges. Den finner du på vår instagramprofil.
  Dill , med forbehold om at den ikke står i solstek eller temperatur over 22 C.
  Vi oppdaterer listen over hva som dekkes av garantien fortløpende etterhvert som resulatene fra testlaben kommer 👨‍🔬

  Brønns vanningssystem fungerer også utmerket til orkidé, blåstjerne, flere palmer, appelsintrær, chili, en rekke salater (pass på temperaturanbefaling) og mye, mye annet. For små planter hvor mesteparten av bladene er 20 cm over jorden fungerer også vekstlyset godt. Mange av de nevnte vil snart dekkes av garantien.Brønns vanningssystem fungerer også utmerket til orkidé, blåstjerne, flere palmer, appelsintrær, chili, en rekke salater (pass på temperaturanbefaling) og mye, mye annet. For små planter hvor mesteparten av bladene er 20 cm over jorden fungerer også vekstlyset godt. Mange av de nevnte vil snart dekkes av garantien.

  Hvis du har spørsmål nås vi på telefon 411 44 169, på facebook.com/broennherbs, instagram.com/broennherbs eller epost hello@broenn.com