Brønn

Personvernerklæring og GDPR

Sikkerhet, personvern og GDPR

Vi setter pris på ditt besøk på www.broenn.com, og at du viser interesse for våre produkter. Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du besøker våre sider, og forsikrer deg om at personlig informasjon behandles på en sikker måte av oss som behandlingsansvarlig. 
Vi har forpliktet oss til å beskytte ditt personvern. Du kan gå til de fleste Web-sidene våre uten å gi oss noe informasjon om deg selv. Men noen ganger trenger vi informasjon for å gi deg tjenester som du ber om, og denne erklæringen om vern av personlige opplysninger gir opplysninger om innsamling av data og bruk av data i slike situasjoner. 

Innsamling av personlige opplysninger 
Vi samler også inn enkelte opplysninger om maskinvaren og programvaren din. Disse opplysningene kan være: IP-adresse, Web-lesertype, operativsystem, domenenavn, tilgangstid og henvisende Web-områdeadresser. Denne informasjonen brukes til å drive tjenesten, opprettholde kvaliteten på tjenesten og gi generell statistikk for bruken av vår nettside. 

Bruk av personlige opplysninger 
Vi bruker de personlige opplysningene til følgende formål: 

Opplysningene om deg kan være registrert hos en av våre samarbeidspartnere som alle etterlever krav til personopplysning: Mailchimp.com, mailerlite, Orderhive.com, zendesk.com og shopify.com er de viktigste av disse.

Sporing - Vi liker det ikke, men vi også gjør det.

Vi bruker av selvpålagte etiske hensyn ikke kundelister for å forbedre vår markedsføring på sosiale medier eller søkemotorer, siden vi mener at ditt kundeforhold til oss er mellom deg og oss.

Vi har likevel pixler på siden vår for å være konkurransedyktig. Vi har foreløpig ikke funnet noen måte å kompensere for det kommersielle handikappet det vil være å velge bort disse, siden praktisk talt alle andre gjør det. På sikt har vi ambisjoner om å legge dem vekk, siden vi oppfatter at de fleste ikke vet hvilken liten skrift de har godtatt. Det minste vi kan gjøre i mellomtiden er å være helt åpne om det.

Pixler og lignende sporere på internett gjør, enkelt forklart, at din aktivitet kan benyttes av f.eks Facebook og Googles algoritmer til å bedre vår markedsføring. Mye av hemmligheten til disse selskapenes suksess er at de samler så mye informasjon om oss alle at de blir nesten uunnværlige for mange selskaper som ønsker å nå kundene sine. Noen synes riktignok at det er OK, siden disse gir mer tilpasset markedsføring når de surfer på internett. Andre liker det ikke, men vet ikke hvordan de kan manøvrere rundt det, mens de fleste er ubevisst at de spores. Vi mener det bør være mulig for deg å si et endelig nei til sporing fra en aktør som driver med dette og at du skal slippe å blir spurt om og om igjen på hver side du besøker.

Vi oppfordrer deg uansett til å ta et aktivt valg angående hvem som har tilgang til din aktivitet på internett. Du kan reservere deg mot dette på flere ulike måter. Denne artiklen (på engelsk) gir en god oversikt og noen oppskrifter på hvordan du kan verne om dine surfevaner og interesser: https://www.makeuseof.com/tag/facebook-tracking-stop/

 
Kontroll av personlige opplysninger 
Når du registrerer deg, eller på annen måte gir oss personlige opplysninger, vil vi ikke dele denne informasjonen med tredjeparter uten din tillatelse, med unntak av de begrensede unntakene som allerede er nevnt. Informasjonen vil bare bli brukt til formålene nevnt ovenfor. Hvis du registrerer deg, forteller du oss også hvordan og om du vil at vi skal kommunisere med deg. 

Tilgang til de personlige opplysningene 
Vi gir deg anledning til å sikre at de personlige opplysningene dine er riktige og oppdaterte. Hvis du handler på vår www.bronn.shop vil du ha full oversikt over bestillingen din til en hver tid. Hvis du ønsker at opplysningen om deg slettes, kan du ta kontakt med daglig leder, hello@broenn.com. Vi har dessverre ikke mulighet til å slette bokføringspliktig informasjon om salg.Dette gjelder også hvis varen er returnert.