Personvernerklæring og GDPR

Sikkerhet, personvern og GDPR

Vi setter pris på ditt besøk på www.bronn.shop, og at du viser interesse for våre produkter. Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du besøker våre sider, og forsikrer deg om at personlig informasjon behandles på en sikker måte av oss som behandlingsansvarlig. 
Vi har forpliktet oss til å beskytte ditt personvern. Du kan gå til de fleste Web-sidene våre uten å gi oss noe informasjon om deg selv. Men noen ganger trenger vi informasjon for å gi deg tjenester som du ber om, og denne erklæringen om vern av personlige opplysninger gir opplysninger om innsamling av data og bruk av data i slike situasjoner. 

Innsamling av personlige opplysninger 
Vi samler også inn enkelte opplysninger om maskinvaren og programvaren din. Disse opplysningene kan være: IP-adresse, Web-lesertype, operativsystem, domenenavn, tilgangstid og henvisende Web-områdeadresser. Denne informasjonen brukes til å drive tjenesten, opprettholde kvaliteten på tjenesten og gi generell statistikk for bruken av vår nettside. 

Bruk av personlige opplysninger 
Vi bruker de personlige opplysningene til følgende formål: 
  • For å sikre at området dekker dine behov.
  • For å levere produkter og tjenester, som nyhetsbrev, spesialtilbud og annen informasjon som du ber om eller kjøper.
  • For å hjelpe oss med å lage og publisere innhold som er relevant for deg.
  • For å varsle deg om nye varer, spesialtilbud, oppdatert informasjon og andre nye tjenester fra oss, hvis du ber om det.

Opplysningene om deg kan være registrert hos en av våre samarbeidspartnere som alle etterlever krav til personopplysning: Mailchimp.com, Trycelery.com og shopify.com.

Hvis du melder deg på nyhetsbrev aksepterer du også at vi deler epostadressen din med investorforumet CrowdWorks. Disse kan sende deg en invitasjon og tilbud om å bli med i forumet basert på din interesse for våre produkter, men vil ikke benytte din epostadresse til annet enn å sende deg denne invitasjonen. Dersom du ikke har interesse for å investere i Brønn kan du velge dette vekk i innstillingen for nyhetsbrevet, og likevel fortsette å motta andre nyhteter. 

 
Kontroll av personlige opplysninger 
Når du registrerer deg, eller på annen måte gir oss personlige opplysninger, vil vi ikke dele denne informasjonen med tredjeparter uten din tillatelse, med unntak av de begrensede unntakene som allerede er nevnt. Informasjonen vil bare bli brukt til formålene nevnt ovenfor. Hvis du registrerer deg, forteller du oss også hvordan og om du vil at vi skal kommunisere med deg. 

Tilgang til de personlige opplysningene 
Vi gir deg anledning til å sikre at de personlige opplysningene dine er riktige og oppdaterte. Hvis du handler på vår www.bronn.shop vil du ha full oversikt over bestillingen din til en hver tid. Hvis du ønsker at opplysningen om deg slettes, kan du ta kontakt med daglig leder, Jonas Lunde på info@bronn.shop.

x