Om ledninger og ladere til brønn.

Om ledninger og ladere til brønn. - Brønn

Spoiler alert: Dette blir litt teknisk 🤓

Felles USB-standard gir mindre avfall
EU og andre myndigheter har de siste årene lagt ned en stor innsats sammen med elektronikkbransjen for å redusere mengden elektronikkavfall.

En felles USB-standard er nemlig et av de viktigste tiltakene for å oppnå dette. Når kabler og ladere kan brukes om hverandre til forskjellig utstyr vil nemlig etterspørslen reduseres.

Det er blant annet snakk om å forby Apple å selge kabler som kun fungerer på deres egne produkter.

Trygt og mer miljøvennlig
I tillegg til at det er en trygg og gjennomprøvd standard er miljøhensynet hovedgrunnen til at vi har valgt å forsyne brønn med strøm via USB-kabler.  

Siden så mange allerede har kabler som fungerer, selger vi USB-kabel som et tilvalg til brønn, slik at de som har kabel fra før, ikke trenger å kjøpe flere.

Ladere til brønn
Vi har heller ikke lagt ved USB-lader, siden dette også er noe nesten alle har flere av enn de trenger.

Når du skal lade brønn, vær oppmerksom på hvor mange Ampere laderen gir. Så og si alle ladere klarer å gi nok strøm til én brønn, men skal du koble mange sammen, kan du beregne ca. 0.6 A til hver brønn. Skal du koble 3 brønn på rad, bør du altså ha en lader som oppgir å gi rundt 2A. Her spiller type og lengden på kabler også inn. Hvis kablene er lange trenger du lader som gir mer Ampere.

Bakpå denne laderen fra Clas Ohlson står det hvor mange Ampere den kan gi. Denne gir opptil 2.4A og bør klare å gi strøm nok til 4 brønn koblet på rad. 

OBS! Bruk alltid kvalitetsladere. En del billigladere fra mindre kjente produsenter er ikke trygge og kan ødelegge produktet og mye verre, det kan i aller verste fall starte brann. (Brønn er helt trygg i bruk. Dette er en generell advarsel mot dårlige ladere.)

 

 

 

 

4 comments

okt 24, 2020 • Posted by uhilnazuxeune

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Amoxicillin psh.oztr.broenn.com.ojh.mn http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

okt 24, 2020 • Posted by iripuciapeww

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin 500mg vuq.jdrr.broenn.com.ntm.xj http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

okt 24, 2020 • Posted by eturiyeri

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Amoxicillin Without Prescription gdh.tjvm.broenn.com.eov.bv http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

okt 24, 2020 • Posted by uxoduhrirom

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Capsules Buy Amoxicillin mfb.ujnm.broenn.com.wpn.tt http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

Leave a comment: